Zondag 28 april om 08u00: dauwwandeling+brunch.

We beginnen met koffie en ontbijtkoeken. Nadien volgt een wandeling van ongeveer 2u langs Strijtemse wegeltjes, om dan tegen 11u aan te schuiven aan een overheerlijke brunch op een toplocatie in Strijtem. Binnen 14 dagen volgt er meer concrete info over de prijs en hoe te reserveren. Op deze activiteit zijn ook partners en kinderen welkom. Dit zal echter de laatste activiteit dit jaar zijn met partner. De overige activiteiten zijn 'men only'! Hou alvast 28 april vrij in je agenda! 
 
images       images   images   

Zondag 30 juni: Vespatocht.

Deze tocht zal de ganse zondag in beslag nemen. We vertrekken half voormiddag om in de vooravond deze tocht af te sluiten. Motorijbewijs is vereist voor deze activiteit. Een autorijbewijs volstaat echter voor wie dit behaald heeft voor 1995. De huurprijs van een Vespa bedraagt 65€. Een bijrijder kan mee aan 15€. We hebben al 20 scooters gereserveerd. Dit wil zeggen dat de eerste 20 personen die via mail of naar 1 van de bestuursleden reserveren, al zeker zijn van hun Vespa. 
images   la-dolce-vespa-scooter-verhuur-maastricht-l(p-activity,9025)(c-0)


Zaterdag 21 september: paella-avond.

Eindelijk de langverwachte kookles ;-) We gaan onze eigen paella klaarmaken om die nadien gezellig samen op te eten. Vermoedelijk startuur zal 19u zijn. Plaats van afspraak wordt later meegedeeld: we zijn nog in onderhandeling met een aantal gegadigden die hun infrastructuur wensen ter beschikking te stellen.
 
paella  images   

Zaterdag 30 november 2013 van 20:00 een 'Cava en zware bierenavond' in de parochiezaal van Strijtem

 
Dit om onze clubkas te spijzen zodat we de activiteiten van volgend jaar deels vanuit deze kas kunnen sponsoren.
Dit wordt een open activiteit waarvoor we ook uitgebreid gaan flyeren. Iedereen is welkom!
Jullie gaan eerstdaags bezoek krijgen van 1 van onze bestuursleden (Geert, Gert, Peter, Wim of Gino) met de vraag om 5 kaarten ter waarde van 3€ in voorverkoop te verkopen.
De toegang zal 3€ bedragen, een consumptie van een cava en/of een zwaar bier zal eveneens 3.00€ kosten.
Frisdranken zijn te verkijgen aan 1.50€ , versnapering (salami, kaas, kop) aan 6€.
Die avond organiseren we ook een optreden met een akoustische coverband: De Grote Baronshow. 


Vrijdag 20 december 2013 om 18u30: Brouwerijbezoek Lindemans.
 
slaghmuylder   images

Vrijdag 27 december 2013 om 19u: Kerstzingen
Net zoals vorig jaar, gaan we ook dit jaar kerstzingen voor een goed doel. Dit zal doorgaan op vrijdag 27 december, waarschijnlijke start rond 19uur.
Vorig jaar waren we met een 10-tal zangers waaronder 2 gitaristen en hebben we een paar tientallen keer 'Bakske vol met stro' gezongen. Zie foto in bijlage.
Dit heeft toen +- 500 € opgebracht; een bedrag dat we doorgestort hebben voor een project rond gehandicaptenwerking in Bulgarije (via MPC).

We zoeken ook nu zoveel mogelijk leden om samen te gaan zingen. Als er mensen zijn die een instrument bespelen, mogen zij dit laten weten. Het is nog plezanter, (en melodieuzer) als er instrumentale begeleiding is. Als we met voldoende mensen zijn, splitsen we ons op in twee groepen.
We zorgen voor een natje en een droogje voor, tijdens en na het zingen.

Voor welk doel we gaan zingen, moeten we nog beslissen. Als je suggesties hebt, geef dit maar door!
Er zal hierover nog meer concrete info gegeven worden, maar je kan nu al je stembanden opwarmen.

Pasted Graphic